top of page

Golf Netwerk

In het kader van “Business meets Golf” is in 2009 het initiatief genomen om middels golf de ondernemers bij elkaar te brengen en een platform te creëren waar zakelijke contacten uit kunnen ontstaan. De sfeer en uitstraling is zakelijk informeel, d.w.z. jasje/dasje niet verplicht. Golfen wordt serieus genomen. Er wordt volgens de regels gespeeld en het “gaat ergens om”. Aan het eind van het seizoen hebben we een winnend bedrijf, waarvoor een (wissel) beker beschikbaar is gesteld "de business cup". In 2010 was de winnaar Allure park de Krakelling (Kees van der Grift), in 2011 Van Markus autoschade Zeist(Peter van Markus), in 2012  Sola BV Zeist (Maarten Grisel en Robert Gerritsen) en in 2013 TandTechniek Zeist (Ad van Zetten, Jack van Veen en Lucien Erkens)


Doelstelling Stichting Business Golf Zeist


1. De stichting heeft ten doel:
a. het verbeteren van de onderlinge, zowel zakelijke als persoonlijke, contacten tussen de ondernemers, welke zijn gevestigd in het gebied Zeist, Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Driebergen en de aangrenzende gebieden;
b. het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

2. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het organiseren van evenementen en het opzetten van acties, met name gericht op, doch niet beperkt tot golf, alsmede alle overige wettelijke middelen.

Nasir Javid (Voorzitter)       


Rolph van Markus (Bestuurslid)


Sylvia Javid-Wels  (Secerataris /penningmeester)

Stichting Business Golf Zeist​

Steynlaan 77,

3701 EC Zeist

030-6912422

 

KvK: 54385938
ABN Bank: 411594443

www.businessgolfzeist.nl

Let's talk

Your details were sent successfully!

bottom of page