top of page

Stichting Business Golf start nieuw concept Sport4Business voor ondernemers.
Uitwisselen van kennis en ervaring staat in dit nieuwe concept centraal.

Stichting Business Golf start nieuw concept Sport4Business voor ondernemers.Uitwisselen van kennis en ervaring staat in dit nieuwe concept centraal.

Stichting Business Golf Zeist introduceert vanaf juni  haar nieuwe concept Sport4business. Met dit nieuwe concept kunnen ondernemers en beslissingsbevoegde managers met elkaar kennis maken tijdens een golfmiddag zonder enige verplichting van lidmaatschap  van een golfbaan of verbintenis met stad in Nederland en daar buiten. Golf wordt hier als bindmiddel ingezet. Eén op één contact in een kleine groep, blijkt meer contact en mogelijkheden voor het uitwisselen van ervaring te bieden. Elke keer wordt geprobeerd nieuwe mensen te vinden en deze te matchen met kansen voor nieuwe business activiteiten. Voorzitter  en uitvinder van de Stichting Business Golf Zeist, Nasir Javid, voegt hier zijn 18 jaar ondernemerschap aan toe. Hij vertelt dat de digitalisering vele veranderingen heeft gebracht en ons op wereldschaal met elkaar verbind. Het face to face contact vindt nog maar beperkt plaats, maar vraagt extra aandacht, zeker tijdens het opereren binnen een internationale markt. Het werkt beter als ondernemers met de zelfde de belangen in een klein gezelschap met elkaar in contact komen. De ervaring leert dat door het onbevangen contact er een situatie van wederzijds vertrouwen  ontstaat, de eerste stap om op langere termijn zaken met elkaar te doen voor vooral Aziatische landen als China en Japan. Ook de golfbanen profiteren van deze golfsessies en houden er leden en sponsoren aan over. Aan dit nieuwe concept kunnen maximaal 12 mensen per keer meedoen. De deelnemers stellen zelf hun middag samen en lopen in kleine groepjes van 3-4 personen de 18 holes. Van te voren worden zorgvuldige matches gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met de juiste combinaties. Deze selectie wordt gemaakt op basis van een vooraf ingevuld intake formulier. Het streven is om aan elke groep een specialistische vakman of vakvrouw toe te voegen, die meerwaarde biedt aan de groep. Aan het eind van het golf rondje delen de deelnemers hun ervaring.

Afhankelijk van het aantal deelnemers,  wordt het hele jaar door gespeeld op diverse golfbanen in Nederland en buitenland.  Het eerste event van Sport4 business wordt georganiseerd in de laatste week van juni . Interesse? neem dan contact op voor 10 juni met N. Javid tel. 0654916993 of sport4business@ja-tech.nl website: www.sport4business.nl.

Finale Business Golf Zeist 2015 gewonnen door Mark van Oudheusden van Op Seyst Zeist.

Voor het 6de achtereenvolgende jaar werd de slotwedstrijd van Businessgolf gespeeld op Golfclub Schaerweijde. Businessgolf Zeist is bedoeld voor lokale ondernemers, die samen golfen en netwerken op de lokale golfclubs Schaerweijde en Golfbaan Kromme Rijn. Het golfen en het netwerkdiner, versterkt de onderlinge banden tussen de ondernemers en biedt kansen tot samenwerken. Terwijl de vergadercultuur aan het afnemen is, neemt activity based netwerken juist toe. De 6de  Business cup werd gewonnen door Mark van Oudheusden eigenaar van Op Seyst B.V., Administratie en advies  aan de Steynlaan 78 te Zeist. “ Er zijn vele netwerkclubs in Zeist actief. Ik vind 4 wedstrijden Business golf leuk om te doen. Na een rondje golf, een netwerkdiner met mensen die dezelfde taal spreken, is ideaal. Ik heb met plezier gespeeld, aldus Mark van Oudheusden”.

 

10 juni Bedrijven Golf Zeist op Golfbaan Kromme Rijn met als thema internationaal ondernemen!

Nederland als handel- en onderhandelingspartner. Kansen voor Nederlandse ondernemingen in Pakistan en India. Groeiende populatie biedt enorm afzetgebied nu al voor de autobranche (Fiat en VW) en landbouw producten. China investeert 46 miljoen in infrastructuur in Pakistan. Foto met diplomaat Aamer Shauket van de OPCW in Den Haag en Peter van Ouwer kerk (Business development associate) . Ze gaven een toelichting op hun werk over het terugdringen van chemische wapens (nobel prijs winnaar tot implimentatie in de Indiaas en Pakistaanse land -en tuin bouw.

 

bottom of page