top of page

Kom in beweging met Business Golf Zeist

Stichting Business Golf Zeist organiseert: Golfen met Business Masterclass. Het lidmaatschap van Business Golf Zeist is gratis. Hiermee wil de stichting een platform zijn voor vrije business golfers zonder enige verplichting als lidmaatschap van een club. Dat vertelt initiatiefnemer Nasir Javid.

Zeist - Het concept Golfen met Business Masterclass, biedt een mogelijkheid om kennis op te doen en te delen, trends te spiegelen en te komen tot nieuwe ideeën. Het golfen brengt de deelnemers in beweging.

Stichting Business Golf Zeist bestaat inmiddels 9 jaar. Elk jaar wordt met thema's gewerkt. In 2018 biedt Business Golf Zeist een golfrondje gecombineerd met een masterclass en workshop over de meest actuele onderwerpen, gerelateerd aan het ondernemerschap.

Nieuw dit seizoen is dat de deelnemers worden gemotiveerd om ook op de eigen baan een rondje te organiseren in combinatie met een masterclass over een specifiek onderwerp of ideaal.

Lidmaatschap van golfclub met contributie of participatie zijn niet verplicht. Lidmaatschap is gratis. Business Golf Zeist streeft er naar om dit jaar 3 evenementen te organiseren en minstens een keer op een van de topclubs in Nederland te spelen.

Meedoen? Neem contact op met N.Javid, tel. 06-54916993.

Bron: Nieuwsbode Zeist: http://www.nieuwsbode-zeist.nl/nieuws/sport/156179/kom-in-beweging-met-business-golf-zeist-

Het begin

Het Concept

Met dit concept kunnen ondernemers en beslissingsbevoegde managers met elkaar kennis maken tijdens een golfmiddag zonder enige verplichting van lidmaatschap  van een golfbaan of verbintenis met stad in Nederland en daar buiten. Golf wordt hier als bindmiddel ingezet. Eén op één contact in een kleine groep, blijkt meer contact en mogelijkheden voor het uitwisselen van ervaring te bieden. Voorzitter  en uitvinder van de Stichting Business Golf Zeist, Nasir Javid, voegd toe digitalisering vele veranderingen heeft gebracht en ons op wereldschaal met elkaar verbind. Het face to face contact vindt nog maar beperkt plaats, maar vraagt extra aandacht, zeker tijdens het opereren binnen een internationale markt. De ervaring leert dat door het onbevangen contact er een situatie van wederzijds vertrouwen  ontstaat, de eerste stap om op langere termijn zaken met elkaar te doen voor vooral Aziatische landen als China en Japan. Ook de golfbanen profiteren van deze golfsessies en houden er leden en sponsoren aan over. De deelnemers stellen zelf hun middag samen en lopen in kleine groepjes van 3-4 personen de 18 holes. Van te voren worden zorgvuldige matches gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met de juiste combinaties. Deze selectie wordt gemaakt op basis van een vooraf ingevuld intake formulier. Het streven is om aan elke groep een specialistische vakman of vakvrouw toe te voegen, die meerwaarde biedt aan de groep. Aan het eind van het golf rondje delen de deelnemers hun ervaring.

 

Afhankelijk van het aantal deelnemers,  wordt het hele jaar door gespeeld op diverse golfbanen in Nederland.  Het eerste event van stichting Business Golf Zeist wordt georganiseerd in de laatste week van mei 2017. Interesse? neem dan contact op met N. Javid tel. 0654916993

bottom of page