top of page

 De stichting Business Golf Zeist heeft ten doel:

Het verbeteren van de onderlinge, zowel zakelijke als persoonlijke, contacten tussen de ondernemers, die zijn gevestigd in het gebied Zeist, Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Driebergen en de aangrenzende gebieden. Dit doet de stichting door een platform te bieden voor golfende ondernemers, waarbij golfen en netwerken in een ontspannen sfeer centraal staat. Een golfplatform voor en door ondernemers
Business Golf  Zeistwerd in 2013 zeven keer georganiseerd,  waarvan 4 keer op Golfclub Schaerweijde en 3 keer op Golfclub Kromme Rijn in Bunnik. De stichting heeft ongeveer 42 deelnemers, waarvan 16 leden van Golfclub Schaerweijde en 15 leden van Golfclub Kromme Rijn. Hiervan zijn 7 leden zowel lid op Golfclub Schaerweijde als op Golfclub Kromme Rijn. Ongeveer 5 deelnemers zijn vrije golfers. Veel van de deelnemers zijn familiebedrijven met een lokale binding.  In 2013 werd de businessgolf competitie geopend door burgemeester Koos Janssen. Hij onderschrijft hiermee het belang van dit platform voor de gemeente Zeist. De winnaar  2013 Tandtechniek Zeist (Ad van Zetten), ontving de businesscup uit handen van de voorzitters van beide golfclubs Kees van der Lee en Jan Lamsma. Deze samenwerking wordt in 2014 verder uitgebouwd.

Business Golf Zeist: Golfen en netwerken in een informele sfeer!

Klik op volgende links en beleef nog een keer alle leuke momenten van Business golf Zeist van het afgelopen seizoen(2013) op  golfclub Kromme Rijn en Schaerweijde.

THEY'LL
ALWAYS TALK ABOUT YOU POSITIVE!

 

​Creëer eigen community rondom je bedrijf of product

>   event management

​​>   advertising and design

​>   online promotions

​>   product placement

​>   product launches

​>   general publicity

​>   viral and email marketing

​>   brand and personality profiling

 

bottom of page