top of page

Maatschappelijk verantwoord ondernemen:
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) kan dwars door bijna alles wat je doet en iedereen die je behandelt.
Goede doelen:
Er zijn veel manieren om betrokken te raken. Sommige bedrijven kiezen er voor om een lokaal goed doel te ondersteunen, of een lokaal evenement te sponsoren. Het is commercieel zinvol om betrokken te raken bij een activiteit die een relatie heeft met uw product.  Hierdoor kunt u gebruik maken van uw expertise en het tonen van het menselijke gezicht van uw bedrijf.Business golf Zeist ondersteunt  deze initiatieven !  Stel een voorbeeld en meldt uw initiatef aan.

 

20 augustus 2012 op Hoge Kleij:

Finserad sponsor goede doelen:

Goede doelen Golfdag op HogeKleij brengt € 10.000,-  op.

Zeister ondernemer Finserad was de sponsor. Abrona was één van de goede doelen.

Afgelopen maandag  20 augustus was er een goede doelendag op golfbaan Hooge Kleij. De opbrengst ging onderandere naar  Abrona in Soesterberg. Deelnemers van Stichting  Business Golf Zeist deden mee en onderschrijven hiermee hun maatschappelijke betrokkenheid. “Goed voorbeeld doet goed volgen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen doe je vanuit je hart en geeft hierdoor een ander perspectief op je bedrijfsactiviteiten”, aldus Ton van Dinten.

In de bijlage een Foto:

Op de foto Zeister  ondernemers: Jan lamsma (L Activ Business Consultants), Xander  en Ton van Dinten (Finserad) en Nasir Javid (JA-TECH Computers).

bottom of page